Olaplex behandeling Krimpen ad IJssel Kapsalon Denise

Olaplex haarverzorging

Olaplex bij Kapsalon Denise

Olpaplex verzorgt je haar en maakt het weer dik en gezond. Het wordt bijvoorbeeld toegevoegd aan de verf, waardoor je haar sneller herstelt en prachtig gaat glanzen. Ik raad altijd aan om tegelijk met het kleuren, ook een Olaplex behandeling te boeken. Overigens kun je bij Kapsalon Denise ook losse Olaplex shampoo en balsem kopen.

Wat doet Olaplex met je haar?

In je haar zitten zwavelverbindingen, deze zorgen o.a. voor sterk, glanzend haar zonder haarbreuken. Door permanenten of kleuren kunnen deze verbindingen beschadigd worden. Olaplex kan worden toegevoegd aan de verf om deze gebroken zwavelverbindingen blijvend te herstellen. Het haar wordt daardoor niet alleen erg sterk, maar glanst ook en er zijn geen haarbreuken meer te zien. Daarnaast blijft de kleur ook langer zitten.

Het is ook mogelijk om een losse Olaplex behandeling te boeken. Tijdens deze behandeling wordt je haar intens gevoed en hersteld, waardoor het weer glanst en er gezond uitziet.

Waarvoor kan het worden gebruikt?

Dit wondermiddel is bij veel verschillende behandelingen te gebruiken. Denk hierbij aan highlights met folie, balayage, permanent, kleuren, blonderen etc. Maar ook extensions kunnen met Olaplex worden hersteld.

Olaplex bevat geen siliconen, ftalaten en andere schadelijke stoffen, en is niet getest op dieren.