Hairtalk haarextensions met tape - Krimpen ad Ijssel Rotterdam

Hairtalk Tape Extensions

Met hairtalk tape extensions heb je tot een jaar lang plezier van een volle haardos die z’n natuurlijke uitstraling behoudt. Welke kleur je ook wilt, of modieuze kleureffecten je ook kiest, jouw haar straalt de komende maanden in één van de meer dan 500 mogelijke kleurencombinaties. Als je langskomt in de salon, nemen we samen de mogelijkheden door zodat je precies weet voor welk bedrag jij jouw droomkapsel kunt realiseren. Over het algemeen heb ik voor een volledige haarverleging 4 pakken nodig. Voor een haarverdikking zijn 2  pakken vaak voldoende.

hairtalk extensions Blond voor en na Kapsalon Denise Rotterdam
Over hairtalk tape extensions

hairtalk is hét merk voor kwalitatieve haarextensions waarmee je jouw haar kunt verlengen en/of verdikken. De setjes zijn verkrijgbaar in 4 verschillende lengtes. Zo blijf je flexibel in je voorkeuren en keuzes, daardoor is het resultaat ook daadwerkelijk hoe jij het wilt hebben. 100% persoonlijk!

Beschikbare kleuren

De extensions zijn verkrijgbaar in 30 natuurlijke kleuren, maar ook in o.a.  Metallics, Root, Fantasy, Pastel en Colormelts. Met deze laatste kan ik de (erg populaire) balayage of een ombre realiseren. Balayage is een duidelijk zichtbaar, horizontaal verloop van donker haar naar lichte punten. Ombre is juist een subtiel verloop tussen twee kleuren, waardoor het natuurlijker oogt. Ben je origineel en exentriek? Ga dan voor een van de de ‘funkleuren’ uit het fantasypallet.

Een compleet overzicht van alle beschikbare kleuren vind je hieronder.

hairtalk beschikbare lengtes extensions (1)Beschikbare lengtes

De extensions zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes.

25/30 cm: valt over de schouder
40 cm: valt over de BH band
50 cm: valt in de taille
55/60 cm: valt op de broekriem

Let op! Ik heb niet alle kleuren en lengtes op voorraad. Maar als je contact opneemt of langskomt in de salon kan ik samen met jou bekijken wat we nodig hebben voor jouw ultieme kapsel.

hairtalk extensions Colormelt voor en na Kapsalon Denise Rotterdam
Natuurlijk haar

De hairtalk extensions in natuurlijke kleuren zijn gemaakt van echt haar en worden met met ultradunne, waterafstotende tape bevestigd. Hierdoor worden de extensions naadloos en onzichtbaar samengevoegd met je eigen haar. Het haar is gewoon te borstelen en je kunt er ook mee douchen, zwemmen en/of in de sauna gaan.

Een wellnesskuurtje voor je haar

Omdat hairtalk extensions worden bevestigd met een haarvriendelijke strip, zijn ze erg fijn om je haar bij te laten komen. De extensions geven je een mooie, volle bos haar in de door jou gewenste kleur, zonder dat je je echte haar hiervoor hoeft te behandelen met verf o.i.d.

hairtalk extensions plus - Rotterdam Krimpen ad IJssel Kapsalon Denise (1)

hairtalk Plus

De normale hairtalk extensions zijn overal op het hoofd te gebruiken, maar de hairtalk Plus extensions zijn speciaal ontwikkeld om bovenop het hoofd te plaatsen. Juist daar waar het haar van nature dunner wordt en het dus erg belangrijk is de dat extensions écht onzichtbaar zijn. De hairtalk Plus extensions hebben daarom ook haartjes bovenop de plakstrips, zodat ze niet opvallen. Ideaal als het haar bovenop het hoofd dunner is/wordt.

Omhoog plaatsen

Bij Kapsalon Denise transformeer ik in zo’n drie kwartier tot een uur je haar tot een volle en/of kleurrijke coupe. Na zo’n 8 tot 12 weken (afhankelijk van hoe snel je haar groeit) kunnen de extensions eenvoudig omhoog geplaatst worden. Dit kan tot driemaal toe gedaan worden, zodat de haarverlenging ook echt naadloos aan blijft sluiten met het eigen haar. Zo worden klitten, pluizen en dofheid voorkomen.

Wist je dat ik ook verschillende verzorgingsproducten aanbied, speciaal voor de hairtalk Extensions?

Neem nu contact op om jouw eigen unieke combinatie hairtalk Extensions te laten zetten!

hairtalk extensions voor en na Kapsalon Denise Rotterdam (1)

hairtalk extensions beschikbare kleuren

 

hairtalk extensions beschikbare kleuren